БИО ТЕРМАЛ ЕООД

We have detected that you do not have the Flash 8 player installed.
Please Click Here to download the Flash plugin.

  НАЧАЛО   ЗА НАС   ПРОДУКТИ   ПАРТНЬОРИ   КОНТАКТИ   ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН  
БИО ТЕРМАЛ ЕООД   БИО ТЕРМАЛ ЕООД
 


Продуктите на италианския производител KLOVER покриват цялата гама от възможни варианти за отоплителни уреди, работещи на дърва и пелети. Ако ги разделим условно според мястото за разполагане, бихме получили следното:

Уреди за всекидневна /хол/- Тук се предлагат стоящи печки на дърва, пелети или комбинирани на двата вида гориво. Произвеждат се и горивни камери за вграждане на дърва и пелети с водна риза. Стоящите пелетни печки са с или без водна риза, като се започне от по-изчистените модели без водна риза от серията DEA и стигнем до моделите с водна риза BELVEDERE с двойно керамично стъкло, някои от тях и с вентилатор за топъл въздух.

Особено внимание заслужават комбинираните печки на дърва и пелети, представляващи две печки в един корпус с общо управление. Всички продукти на KLOVER имат много високо КПД, като на някои от тях, например използващите дърва, са сред най- високите изобщо.

Кухненски /готварски/ печки - Тези уреди са от емблематичните за производителя, има варианти на дърва или пелети, с или без фурна, с различни опции и цветове, с керамика, инокс или метални в различни цветове. Моделите са с модерен или рустикален дизайн и са носители на международни отличия, като DESIGN PLUS. Сред най- популярните е серията SMART, като вариантът ВТ е с традиционния английски дизайн.

Уреди за котелно помещение - тук са представени котли на дърва, пелети, както и комбиниран вариант на двете горива.

Уреди за сауна и руска баня - специфични печки, проектирани специално за особеностите на тези помещения. Позволяват зареждане от помещение извън сауната и имат пълнеж и покритие от специален камък, позволяващ им да създават пара и топлина. 

Можете да видите подробно описание и технически данни на продуктите в сайта на производителя от ТУК или в електронния ни магазин.

 
БИО ТЕРМАЛ ЕООД   БИО ТЕРМАЛ ЕООД
Горивна камера на пелети
  Пелетна печка DEA Plus
Пелетна печка KLOVER
Комбинирана печка на дърва и пелети DUAL
Пелетен котел 35

НАЗАД
  BG  |  EN       WebDesignBG  |  Кахлените печки- класическото съвършенство  |  Защо пелети?  |  НОВИНИ